21.10.2009

Mennesker i fokus
Fotoverden har igjen en konkurranse. Denne ganger er det Mennesker i fokus, og tema er Svart/Hvitt...
Jeg legger inn tre bilder av jentene mine jeg.. De er noen av mine favorittmennesker, og de fleste bildene jeg tar av dem, og bruker i photoshop er i farger..
Men det er jo like stilig med svart/hvite bilder også... Kanskje jeg må skjerpe meg litt og begynne å eksperimentere mer med slike bilder også??
Verdt en tanke...


Sandra er den største tvilingen min, og ei lita guttejente.. Men ho begynner nå å vise mer interesse for sminke og "jenteting", så det er nok en liten dame inni henne... Liker fart og spenning, og er der det skjer. Kjører cross, selv om det nok har dabbet av i det siste..
Tåler en trøkk, og gir gjerne noen trøkker også, om ho mener det er på sin plass!
Heidi er den minste tvillingen, og prinsessa i heimen. Det har ho vært helt siden ho pusta på egen hånd, og har nok noen primasonnanykker.. Liker å pusle med sitt i fred, og lar seg ikke mase på av hverken storebror eller søster! Blir det for mye, tyr ho lett til tårene og gjerne for å få igjennom viljen sin....Fineste jentene i verden! Tvillinger på godt og vondt! Avhengig av hverandre så det holder, men synes også det er godt å få være en og en også. Mange ser dem automatisk som en person når de får høre de er tvillinger, og ser plutselig ikke forskjell eller noe lenger... Men de er tydelig to-egget, så det er mer enn mora kan fatte... Det er en finfin linje mellom hat og kjærlighet dem i mellom, men det er vel som hos andre søsken også... Er det derimot noen som peller en av dem på nesen, kommer den andre og backer..DA står de sammen!! Da, og hvis det er noe de vil mora skal gjøre...Sammen er de sterke!!


8 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett