11.10.2009

Den første snøen...

...er alltid spennende for de som er små! Samme om det ikke er mer enn 2 cm snø på plena, så lenge den kan rulles sammen i klumpete snøballer og stables til en skakk og stakkarslig snømann!! Artig er det likevel!
Og det tar ikke fem minutter engang før det er snøballer som hagler frem og tilbake...
Akkurat det synes jeg er litt skummelt jeg da, når det ikke er mer snø enn det er. Så der setter jeg ned foten! Har ikke behov for noen tur på legevakt fordi en av dem har kastet og nesten pælmet ut ett øye på broren eller søstra fodi en stein hadde forvilla seg inn i den vesle ballen...
Det var jo ikke meningen......
Neida, skjønner det, men det er sååå fort gjort!
Så moder`n er på kjiper`n, og sier nei, nei, nei...
Og ungene sukker tungt, og sleper seg rundt hushjørnet -
og fortsetter som om de aldri har hørt beskjeden jeg akkurat ga....

Må le av dem også, og husker meg selv som barn.. Bare at jeg som regel sto i nærheten av en av søstrene mine, så jeg kunne gi henne skylda om noe gikk skeis.. Greit å være eldst, for da truet jeg med bank til sladrehanken... Men det trenger vi ikke snakke høyt om da... =)

Legger inn noen bilder som jeg også kommer til å delta i en konkurranse med på FOTOVERDEN , ett fotoforum med konkurranser gjennom hele måneden! Temaet er høst forresten. Har ikke deltatt før, så dette blir spennende! Kryss fingrene for meg da, du som leser dette..
Og kommentarer i bloggen er veldig koselig!!*hint-hint*De to første bildene er fra i går, da vi var ute og gikk tur.. Sola skinte, og det var så mange fine farger å se..Kjempekoselig å go gjennom denne "skogen" midt i byen, og bare kjenne høstlufta rive i nesa.. Heidi måtte bare ta en liten pause og kjenne litt på følelsene sine ser det ut som..Sannheten var vel mer den at hun var sliten av oppoverbakkene... =)


Det siste bildet er tatt i dag.. Jentene gjør sitt beste for å få laget en snømann, men det gikk ikke som de hadde tenkt da.. Var nok for små mengder snø, for de mente jeg skulle hatt større plen..De hadde jo brukt opp snøen alt for fort.... Dumme meg altså, som ikke har større plen...*ruller med øya*
Men de var såre fornøyd med det vesle som var en stund i alle fall....Da er vel saken grei den!?

Likevel, jeg må si jeg gruer meg til det VIRKELIG lasser ned... Selv om unga synes det er aldri så moro!!!*brrrrr*

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett