24.05.2009

Slik går nå dagan..

Har vært sammen med ungene og feiret 17.mai på gamle trakter i år..
Kjørte 40 mil fredag 15 for å få litt tid sammen med de, og hva skjer? Joda -

man kommer til låst dør! Han godeste hadde reist bort med ungene han, for jeg skulle da bare
feire 17 med dem jeg?????
Jeg skjønner at han er såret, skuffet og vonbråten fordi jeg gikk fra han og alt det der! Men jeg kan snart ikke skjønne at han skal være nødt til å "straffe meg" for ever heller liksom..
Jeg mener;
Han har hatt ny samboer siden november, - jeg dro i juli...
De bygger på huset og alt er såre vel - noe vi snakket om og gjøre også, men ikke hadde råd til...

De er forlovet allerede...(Og jeg bryr meg katten, men minte han på at han ikke kan gifte seg enda uten å bli straffet for bigami.... Vi er jo i teorien fremdeles gift!)

Jeg unner fyren alt godt her i verden, for han er en kjekk kar og alt det der...Eneste feilen med "oss", er at det ikke lenger er noe "vi"... Og jeg skal ikke fordele skyld eller noe, men heller ta min del av den pakka..Anywhoo-

17.mai kom , og dagen ble da slett ikke ille.. Vi kommuniserte vel ikke mest, men ungene hadde da en fin dag! S og jeg gikk natursti, de løp oss i mellom og tjåket på is, is og is...Og var ivrige på å vise frem til begge parter det de vant på fiskedammen, pilkastinga og slike ting!
Verst var folket ellers i Huttiheithelvetet!! Mange skråblikk og hvisking og tisking!
Ryktene etter jeg dro var jo bla. at jeg var blitt narkoman og det som verre (om noe er verre??) var.. Men jeg klarte å gjennomføre dagen uten å klappe sammen, og tror mange fikk litt a-haopplevelse når de bare tok mot til seg og snakket med meg selv i steden for å la bygdedyret tale!

Vel hjemme med ungene etter endt sak i tingretten (hvor vi forøvrig ble enige om alt) møtte jeg igjen en vegg! Det tikker stadig inn meldinger fra han som skulle vært kun ett minne....
Han er verre enn noen gang, og vet virkelig å spille på følelser og manipulasjon etter alle regler! Det er ikke måte på!!
Jeg klappet litt sammen i kveld, etter å ha fått ei lekse om hva jeg var og ikke var!! Og det foran ungene... Jeg prøvde å forklare litt at vi var uvenner nå, men kunne ikke gå nærmere inn på det hele heller..De forstår det ikke likevel!
Men R var så god! Ga meg en klem og var så trøstende!! Han hatet vedkommende nå, for han var ikke kul i det hele tatt lenger! Ikke når han kalte mamma stygge ting og var ekkel med meg...
Stakkar,- han er så liten enda, men likevel så stor!!Vel vel... I morgen skal nå ungene hjem til faren, og vi skal kjøre dem helt hjem denne gangen! Har fått JT til å være med og kjøre, og har lånt henger av morfaren min... Har fremdeles igjen noen greier i svigermors garasje, og får dem endelig med meg nå...Etter snart ett år var det vel på tide! Samtidig som det er utrolig godt å være ferdig med alt det her, er det samtidig veldig rart! Det er 14,5 år med gleder og sorger, latter og gråt, kjærlighet og hat som er over!
Nå er det bare resten av livet igjen som x-kona til *****, mamma`n til R,S og H og slik igjen liksom....

Jeg bare håper vi med tid og stund klarer å få til ett godt samarbeid i all fred og fordragelighet og kanskje bygge opp ett forhold basert på vennskap, felles interesse og med fokus på de tre menneskene det gjelder!Tid er en fin ting! Så -

slik går nå dagan!!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar