11.01.2011

Velkommen til 2011 i Dragehulen!Dragen henger fremdeles med i det nye året!!
Det er vel på tide å komme i gang med å blogge litt igjen. Man er faktisk etterlyst! Koselig det da, men det er litt vanskelig å skulle skrive på "kommando"... :)

Jula!
Julaften var det snekker`n, jeg og faren hans. Spiste god mat og satt og jabbet til langt utpå... Gammer`n gikk hjem litt før midnatt, og vi satt nå her og filosoferte og nøt natta til den lyse morgen.
Andredag jul hentet jeg mine gull, og tredjedag kom bonusbarna.
Den eldste skulle på festligheter, så ho var bare over ei natt.. Så da huserte de 4 andre som de ville resten av romjula.
Runar og Ingvild delte ett rom, og jentene ett annet. Så de to eldste så vi nesten bare når de var nede og spiste. Facebook og Msn for alle penga der i gården. :)
Atle "mobbet" de litt for det der da, og lurte på hva som egentlig foregikk, men Runar er ikke tapt bak ei vogn, så da han fikk "nok" tok han igjen..
De hadde fått beskjed om å kle på seg fordi vi skulle ut, og dette tok jo tid. Antrekk er viktig for ei på 12 og en på 11 må vite.. Så Atle tusler opp for å purre på dem. Runar hører han kommer og sier til Ingvild i det Atle åpner døra; "Hvor gjorde du av boxser`n min, Ingvild?"..Atle holdt på å svelge tunga stakkar..
Ingvild lo da ho fortalte at ho aldri har sett faren så bleik...
Hehehe,- sånn kan det gå... De to der går så godt sammen så det er en fryd...
De oppfører seg like mye som søsken som om det virkelig skulle vært det! Godt å se for både Atle og meg det, for hadde det ikke gått.....
Men det er visst ikke noe å være redd for!! Og takk Gud for det!!

Året som gikk fikk bein å gå på nyttårsaften, det skal sies.. Vi var som sagt mannsterke her på Farmen, og gikk i fakkeltog til toppen av jordet og kikket på bygdefolkets penger som gikk opp i røyk - bokstavelig talt.. Men artig for dem som var små da. Været var ikke så aller værst, selv om det begynte å blåse litt. Vi hadde stjerneskudd og ett lite batteri som vi fyra av vi også. På tur ned til gården att, akte vi rompeakebrett, og dette tok litt av... Vi var ikke inne igjen med smått og stort før halv to om natta. Jaja... Er nyttårsnatt bare en gang i året...

Nå er vi i god gang med januar, og ungene er tilbake hos respektive far og mor, og snekker`n og jeg er på jobb.
Han bygger hus, og jeg passer unger. Har fått noen vikaruker i barnehagen borti høgget her. Deilig!!

Planer for 2011??
Nei,-
ingen forsetter eller noe. Ikke annet enn at jeg skal holde hodet over vannet, stemmen borte, futen unna døra og rett og slett ha det bra!!
Tror ikke det skal bli så veldig vanskelig da...

Time will show!
Og skulle noe skje på en eller anna front,
er dette plassen å lese om det.
Plutselig er jeg innom med noen hverdagsbetraktninger, synsing og smalltalk av en eller annen sort..
I mens dere venter, må dere nyte dagen! Når den er over, kommer den ikke tilbake!!
Legger inn noen bilder fra en tur vi hadde på Næra..
Håper det synes hvor mye vi koste oss!

1 kommentar: